Volg de situatie in Iran via blog, Facebook en YouTube

Veel Iraniërs, vooral jongeren, gebruiken het internet om te berichten over de situatie in hun vaderland sinds de presidentsverkiezingen van 12 juni. Een blog die erg de moeite waard is en heel up-to-date foto’s, beeldmateriaal en nieuws verschaft, vanuit Teheran zelf, is ‘Revolutionary Road’ – ook erg populair op Facebook. De moedige jongeman erachter, Saaed Valadbaygi, roept mensen ook op om te protesteren. Hij is een van de populairste bloggers uit Iran en wordt wereldwijd gevolgd, ook door de internatione grote media.
Op YouTube is er dan weer het erg succesvolle kanaal The Green Wave, dat vooral filmpjes verzamelt van de protesten in verschillende steden van Iran.

Spread the news, want niemand mag onverschillig blijven voor wat zich in Iran aan het afspelen is.