‘Vurige tong’ en ‘De seingever’ in Humo’s eindejaarsvraagjes

De afgelopen weken doken twee van mijn boeken op in de veelgelezen eindejaarsvraagjes van weekblad Humo. Herman Van Molle vond Vurige tong een van de beste boeken die hij het voorbije jaar las, terwijl Slimste Mens ter Wereld Tomas Van Den Spiegel en minister van Cultuur Joke Schauvliege kozen voor De seingever.

eindejaar Tomas

eindejaar Schauvliege

 

eindejaar Van Molle

Dank aan alle lezers die er in 2012 bijkwamen, of die trouw mijn werk bleven volgen. Het was mijn mooiste literaire jaar tot nu toe – moge 2013 nog beter worden, en daar wordt inmiddels volop aan gewerkt.

Aan allen een fijn eindejaar, en veel onvergetelijk leesvoer gewenst in 2013.

4 gedachtes over “‘Vurige tong’ en ‘De seingever’ in Humo’s eindejaarsvraagjes

  1. Beste Ann De Craemer,

    Hebben we u ons nieuwjaarsboekje al gestuurd? Ik weet het niet (meer)…

    Vriendelijke groet, Paul Abels

    Op 31-12-2012 14:26, Ann De Craemer schreef: > WordPress.com > Ann De Craemer posted: “De afgelopen weken doken twee van mijn boeken > op in de veelgelezen eindejaarsvraagjes van weekblad Humo. Herman Van > Molle vond Vurige tong een van de beste boeken die hij het voorbije > jaar las, terwijl Slimste Mens ter Wereld Tomas Van Den Spiegel en mini” >

Reacties zijn gesloten.