4 gedachtes over “Lovende recensie voor ‘De seingever’ in De Standaard der Letteren

  1. In één ruk uitgelezen : een boek dat best tot de klassiekers mag behoren ! Het alledaagse leven in fraaie poetische volzinnen. Tragedie met tikkeltje humor verwoord. Het afstandelijke gezichtspunt maakt het verhaal universeel.
    Ongelooflijk blij dat ik dit heb kunnen lezen ! Bedankt Ann !

  2. Volop aan het genieten van je mooie woorden, in het zonnetje met een Duvel. Zalig! Nee, de hemel hoeft niet, laat dit maar eeuwig duren.

  3. Twee avonden met veel plezier gelezen. Erg herkenbaar allemaal voor iemand van mijn generatie (°1950). Leerrijk ook; tot aan dit boek ging ik er van uit dat ‘poeders Dr Mann’ een Duits fabrikaat was. Weeral wat slimmer geworden. Veel succes nog met het boek, de lovende recensies zijn terecht. Groeten Gi.

Reacties zijn gesloten.