Mijn lezingen over Iran de komende maanden


Normaal gezien kondig ik mijn lezingen vaak aan op Facebook, maar omdat niet iedereen Facebook gebruikt (hoewel, wie niet?) en vooral omdat data en aankondigingen daar vaak verdrinken in de stroom aan informatie, zet ik de data even op een rijtje. Allen welkom!

vrijdag 19 november, ‘Het leven zoals het is in Iran’, Davidsfonds Meulebeke. Klik hier voor meer info.
zondag 12 december, ‘Iran anders bekeken’, Davidsfonds Ruiselede, De Kiem (lagere school in de Pensonaatstraat), 10.30u
dinsdag 14 december, ‘De positie van de vrouw in Iran’. Heel wat te beleven die avond: eerst wordt de documentaire ‘Safar’ getoond, daarna interviewt VRT-journaliste Annelies Beck mezelf en Pieter-Jan De Pue, en daarna zijn er Perzische hapjes en drankjes. Locatie: Rits Café, Dansaertstraat, Brussel. Klik hier voor meer info.
donderdag 16 december, Boterhammen in de Bib, Roeselare. Aanvang: 12.15u. Klik hier voor meer info.

Een gedachte over “Mijn lezingen over Iran de komende maanden

Reacties zijn gesloten.