Het Groot Vlaams Wielerwoordenboek!

Het is een tijdje stil geweest op deze blog, maar dat komt omdat ik, samen met Michel Wuyts, een aantal maanden bezig was met de finale afwerking van ons Groot Vlaams Wielerwoordenboek. Dat ligt sinds een tweetal weken in de boekhandel en ziet er zo uit:

Wuyts & De Craemer - Wielerwoordenboek 9789463102551_OHV (2)

Intussen waren er boekvoorstellingen in Oudenaarde en Tielt, tal van interviews en signeerden we op de Boekenbeurs in Antwerpen. Gisteren kregen we van de uitgeverij een eerste recensie, uit het Nederlandse tijdschrift Fiets. Hier alvast een stukje dat ons blij maakte: “Het eindresultaat is een uitgelezen verzameling van zeventig woorden en uitdrukkingen, met uitleg van de taalkundige, illustratieve anekdotes van de commentator gelardeerd met fijne spitsvondigheden.”

Rept u allen naar de boekhandel!

Schermafbeelding 2018-11-09 om 14.41.47