De roze Girotrui, café Bellevue en Roger Decock

Twee wielerevenementen in mijn agenda de komende week.

Op woensdag 12 juni, in de bibliotheek van Eeklo, interviewt VRT-journalist Johny Vansevenant mij over De seingever, en ik hem over zijn boek Mannen tegen Merckx. Onder de aanwezigen worden daarenboven de roze Girotrui verloot, en twee drinkbussen. Meer info vindt u hier.

Op zondag 16 juni speel ik een thuismatch. Dan wordt in de streek rond Tielt het Ommetoertje ‘Iedereen Flandrien’ gefietst, een begeleide fietstocht van 28 km met leuke stops onderweg. In café Bellevue, een volkscafé zoals er in Vlaanderen nog maar weinig zijn en dat ook figureert in mijn boek De seingever, zullen de Tieltse flandrien Roger Decock en ikzelf aanwezig zijn voor een babbel en een drankje (dat u wordt aangeboden door het stadsbestuur), en ik zal ook De seingever signeren. Meer info vindt u hier.