YouTube-filmpje van mijn videomateriaal uit Iran

Gisteren kreeg ik een mail van een Iraanse Belg, met wie ik bevriend ben op Facebook – Ashkan Herati is zijn naam. Hij heeft van de filmpjes die ik in Iran maakte (wat niet zonder gevaar was) en die ik op YouTube plaatste een compilatie gemaakt. Hij schreef: ik doe dit om je te bedanken voor het fantastische boek over mijn land dat je geschreven heb.

Ik vond het ontroerend om te zien, dat iemand daar tijd aan gespendeerd heeft en me daarmee wilde bedanken. Call me sentimental, maar ik moest toch een traantje wegpinken. Dat zijn momenten waarop schrijven nog mooier wordt dan ik het altijd al gevonden heb, en waarop mijn liefde voor Iran en mijn overtuiging om over het land te blijven berichten en schrijven nog groter worden.

Bekijk hier het filmpje, begeleid door het prachtige liedje ‘Wake Up, Little Sparow’ van Devendra Banhart.

4 gedachtes over “YouTube-filmpje van mijn videomateriaal uit Iran

Reacties zijn gesloten.