Zoekt u een freelance eindredacteur of vertaler Nederlands-Engels/Engels-Nederlands? Tot uw dienst!

Omdat het voor iedereen financieel zware tijden zijn, en ook omdat ik het zo graag doe, ben ik op zoek naar extra eindredactiewerk. Dat mogen losse opdrachten zijn maar ook een dag of twee ‘vast’ freelance werk in de week, met mogelijkheid tot thuiswerk. Voor meer info, cv en ervaring kunt u surfen naar de website van mijn tekstbureau http://www.tikgoud.be. Zin om samen te werken? Mail dan naar anndecraemer@gmail.com.

Mijn troeven: groot perfectionisme, taalkundige mierenneukerij, strikt respecteren van de deadline, team-player, bereid tot onderhandelen over de prijs en een grote passie voor de 26 letters van ons alfabet.

En o ja, ook voor vertalingen naar het Engels (ik ben zo goed als native speaker, gaande van ‘droge’ tot creatieve teksten, kunt u bij mij terecht. Ik heb onlangs de hele website van DPG Media naar het Engels vertaald, tot grote tevredenheid van de klant. Vertalingen van het Engels naar het Nederlands behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Wie weet en hopelijk tot hoors!

Een gedachte over “Zoekt u een freelance eindredacteur of vertaler Nederlands-Engels/Engels-Nederlands? Tot uw dienst!

 1. Dag Ann,

  Had ik enkele jaren geleden deze email gekregen, ik zou niet geaarzeld hebben. Jouw schrijftalent en de gave om over de kleinste dingen de mooiste stukjes te schrijven of teksten te verfijnen, daar kan niet aan worden getwijfeld.

  Maar de tijd is ook voor mij te snel gegaan en we zijn aan de weg terug toe. Daarom, helaas.

  k blijf je lezen en alle succes toegewenst.

  Gust Verwerft http://www.assisen.be

  >

Reacties zijn gesloten.